Services onze diensten

Webdesign, in een totaalpakket

Bij het aanvragen van een webdesign offerte om uw website te laten ontwikkelen is het belangrijk dat u de inhoud ervan kan begrijpen. Het is vaak het geval dat men bij het laten bouwen van een nieuwe website of webshop, ook andere vernieuwingen wil laten uitvoeren aan bijvoorbeeld het imago van het bedrijf of de branding van het product. Wij staan alvast voor u klaar, en bieden u een uitgebreid pakket aan om uw firma te marketing-gewijs een boost te geven.

Ontvang een duidelijke offerte voor een responsive en vindbare website

Omdat het bij een webdesign offerte soms moeilijk wordt om een goede vergelijking te maken, omwille van verkeerde terminologie of onduidelijk beschreven diensten, heeft Sandbox Services voor u al snel een vrijblijvende offerte klaarstaan in mensentaal waarmee u bewuster uw keuze zal kunnen maken. Dat kan binnen enkele dagen na een kennismakingsgesprek en eventueel een analyse van uw huidige website als u die wil laten vernieuwen.

Website laten maken?

Wordt overal gevonden en bereik zo meer klanten

Een website ontworpen en gebouwd door Sandbox Services, is een webproject dat verzorgd wordt tot in de puntjes. We voorzien een aantal belangrijke punten waar een website in deze tijd niet meer zonder kan.

Wij zorgen voor maximum gebruiksgemak. Niet alleen op computers en laptops maar ook op smartphones en tablets. Sandbox Services hecht veel belang aan de optimalisatie van uw website voor zoekmachines (SEO). Tevens zorgen wij samen met u voor de correcte inhoud van uw webpagina’s .

Lees op deze pagina meer over al onze diensten.

Een veilige website voor u & uw klanten

Wij bouwen websites en webshops die technisch sterk in mekaar zitten. Zo voorzien we u en uw klanten van een aangename ervaring. Uw website kan met SSL beveiligd worden, om te voorkomen dat persoonlijke gegevens ongewenst bij de foute persoon terechtkomen. We zorgen dat al onze systemen steeds up-to-date zijn, ook op het niveau van onze klanten, zo blijven wij en onze klanten voorloper op het web.

Service & ondersteuning

Bij een goede dienstverlening na opbouw van uw website of webshop horen goede afspraken. Zo blijven we steeds in contact, voor het onderhouden en updaten van uw website. Maak zelf ongelimiteerd pagina’s aan, of bereik meer klanten door te bloggen of nieuwsbrieven te versturen. Reken daarbij op onze assistentie, en laat uw firma groeien.