Professionele webshop

Realiseer online verkopen, visibiliteit en optimaliseer naar de wensen van
jouw doelpubliek met een webshop e-commerce platform op maat voor uw bedrijf.

Een webshop met permanente ondersteuning en zonder limieten. Voor bedrijven die al eerder online verkoop gerealiseerd hebben klinkt dat logisch. Voor starters in online verkoop eerder overbodig.

Plan uw online verkoop samen met ons, we bieden u net wat je nodig hebt. Een goede start in online verkoop is cruciaal.

Ongelimiteerd producten toevoegen en beheren, categoriseren.

Koppeling met betaalprovider

Beheer uw orders

E-mailnotificaties

Responsive

Kortingscodes in eigen beheer

Verkoop uw producten online

Ongelimiteerd producten toevoegen, beheren en categoriseren.
Handige Pagebuilder voor gebruiksvriendelijkheid bij het toevoegen van producten, Verzendmethoden en kosten op maat geconfigureerd bij installatie, Kortingsbonnen in eigen beheer, Bestellingen en rapporten om op te volgen, “Mijn account” pagina voor klanten om hun bestellingen en profiel te beheren, Afrekenpagina met gekoppelde

betaalmethodes, Koppeling met Mollie, Multisafepay, Stripe of Pay.nl, Verkoop van virtuele producten, Ongelimiteerd pagina’s toevoegen en beheren, Handige Pagebuilder voor gebruiksvriendelijkheid beheerder, voeg tekstblokken, afbeeldingen, tabs, icons toe. Embed youtube, vimeo, social media. In een structuur van rijen en kolommen die zich automatisch aanpast aan mobiele apparaten.

Inbegrepen modules: Sliders, Prijslijsten, Menu’s, Social media buttons, formulieren, Beheer SEO instellingen per pagina, 1 Google G-Suite account inbegrepen, 1 Domeinnaam inbegrepen, Professionele webhosting met onderhoud, socurity, back- ups en 99% uptime garantie.

Ondersteuning en controle om het goed te doen

Inbegrepen in de prijs, bieden we u een service waarbij je op ons kan rekenen wanneer je aanpassingen wil doorvoeren aan je website. We bieden hulp via scherm op afstand en helpen je op weg wanneer je niet verder kan.
Uw website wordt gemonitord en bekeken, wanneer we u vooruit kunnen helpen met tips of updates van onze software wordt u op de hoogte gehouden

Uw website wordt onderhouden om snel te blijven inladen en technisch optimaal te draaien voor Google en andere zoekmachines.

Optimaal op elk apparaat

Elke webshop wordt u aangeboden als schaalbare website. Die past zich aan op elk apparaat op basis van schermbreedte. Zo ondersteunen we niet alleen de nieuwste apparaten, maar ook de apparaten die in de toekomst worden gemaakt.

Geïntegreerd in de werking van uw zaak

Omdat we onze webshops bouwen met kennis van de basis van het webdesign, beschikken we over de mogelijkheid om alles toe te spitsen op uw huidige werking. Zo start u met online verkoop zonder groeipijnen of zinloze investeringen.

We kunnen ook u ondersteunen op het web

Neem vrijblijvend contact op.
We helpen u graag verder met uw project.

Neem vrijblijvend contact op

0487 785 976

info@sandboxservices.be

Via Media 4, 3500 Hasselt

support@sbxs.be