SSL: versleutelde verbinding

Waarom SSL?

Een website met SSL versleutelt persoonlijke informatie. Zo worden je gegevens beveiligd. Er bestaan verschillende certificaten, met een uitgebreid (EV-) certificaat weten je bezoekers dat ze verbonden zijn met de gewenste website. Naast dit voordeel van vertrouwen, bevordert het ook je SEO score.

Valideer je domeinnaam

Jouw domeinnaam wordt geverifieerd bij de aanvraag van het certificaat. Steeds meer browsers beginnen websites met dit certificaat te markeren als veilig. Dit betekent dat jouw website meteen vertrouwen opwekt bij bezoekers.

Valideer je organisatie

Hiervoor worden zowel je domeinnaam als je bedrijfsgegevens gecontroleerd. De bedrijfsgegevens worden zichtbaar gemaakt in de gegevens van het certificaat. Jouw website wordt door browsers aangeduid als veilig. Weer een teken van betrouwbaarheid voor potentiële bezoekers.

Uitgebreide (EV) validatie

Een Extended Validation-certificaat is geschikt voor websites die iets verkopen of gevoelige data uitwisselen. De bedrijfsgegevens worden nagekeken, het bedrijf wordt gescreend  en ook de aanvrager wordt gecontroleerd. Het is enkel mogelijk om een EV-certificaat aan te vragen op de officiële bedrijfsnaam. Tijdens het surfen naar jouw website, tonen browsers een groen slotje en de bedrijfsnaam. Dit is een aangename bevestiging voor jouw bezoekers: ze zijn veilig verbonden met het juiste bedrijf.

Een ‘out of the box’ idee?

Klaar om jouw idee werkelijkheid te laten worden? Wij helpen je graag verder met het testen, evalueren en bijsturen. Geef je e-mailadres op en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!