Over Sandbox Services

Onze kijk op websites

Sandbox Services is een jong en groeiend internetbedrijf. Bij Sandbox Services willen we onze klanten – en misschien zelfs nog belangrijker de bezoekers van hun websites, de beste ervaring op het web aanbieden.

Dat wil zeggen dat we onze klanten de volledige controle over hun eigen website geven, maar dat we natuurlijk altijd klaarstaan voor webondersteuning.
Sandbox Services wil samen met de klant een product afleveren waar je trots op kan zijn: we maken van jullie website een echt visitekaartje.

De evolutie op het internet

De internetwereld staat nooit stil. Het is dus niet vanzelfsprekend om bij te blijven in die immer evoluerende websector. Bij Sandbox Services maken we er onze prioriteit van om altijd op de hoogte te zijn van de laatste nieuwe ontwikkelingen.

Na jarenlang mee te draaien in de steeds vernieuwende wereld van het webdesign heeft Sandbox Services speciaal voor haar klanten stabiele werkwezen ontwikkeld om steeds de beste beveiliging, ondersteuning en vernieuwing aan te bieden.

Oplossingen bieden

Bij Sandbox Services krijgen we steeds vaker bedrijfsleiders over de vloer die intussen ook al een stuk van de evolutie in webdesign hebben meegemaakt. Ze hebben wel een website, maar merken dat er nog heel wat verbeterpunten aan hun virtueel visitekaartje zijn. Sandbox Services biedt dan graag haar goodwill, skills en diensten aan. Samen bouwen we de website die je altijd voor ogen had.

We bieden in eerste instantie al een goede oplossing door een duidelijk verhaal te brengen. We helpen klanten om bewuste keuzes te maken in het opbouwen van hun websites,  we adviseren hen in online marketing, en nog zo veel meer. Met Sandbox Services bieden we op elk probleem een oplossing: met advies of met directe dienstverlening. We beginnen met goede afspraken en leveren dan het mooiste resultaat!

Sandbox (software)

“Een sandbox (Engels voor ‘zandbak’) is een afgeschermde ruimte waarin computerprogramma’s kunnen werken zonder andere processen te verstoren.

– Bron: Wikipedia

Online & offline marketing

Om jouw bedrijf volledig te kunnen ondersteunen, staan we je graag met raad en daad bij in online en offline marketing. Wees zeker niet verlegen! Vraag ons gerust naar een analyse, of naar een brainstormsessie.
We willen je graag professioneel ondersteunen bij het bereiken van meer potentiële klanten. Jouw succes is ook ons succes!

Uw website, in onze cloud

Sandbox Services beheert haar eigen dedicated webservers om een hosting te bieden. In gewone taal: al jouw webgerelateerde zaken worden beheerd door ons. Je hoeft nooit contact op te nemen met een tussenpersoon. Dat zorgt niet alleen voor een persoonlijke relatie, maar bevordert ook een erg vlotte werking. We zijn jouw centrale contactpersoon voor elk probleem op jouw website, e-mail of elk ander platform waarop we je online assisteren.

Een website laten maken

Het is niet altijd even makkelijk om iemand de website van jouw bedrijf te laten ontwikkelen. En dat begrijpen we bij Sandbox Services. Daarom tonen we u graag hoe we dat aanpakken:  we bouwen je website volgens de nieuwste standaarden en houden de motor achter uw website draaiende met de allerlaatste updates. Zo gaat jouw bedrijfswebsite altijd mee met de tijd. Laten we samen bekijken of onze manier van denken ook past bij jouw firma.

Webdesign in Genk

Op een makkelijk bereikbare plaats
kan je ons bezoeken, in de C-mine gebouwen in Genk,
C-mine 12, 3600 Genk (C-mine Crib)

Maak een afspraak

Een ‘out of the box’ idee?

Ben je er klaar voor om jouw idee werkelijkheid te laten worden? Wij helpen je graag verder met het evalueren en het vernieuwen van je huidige website. Geef je e-mailadres op en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Sta je liever meteen in contact met ons?
Je kan ons natuurlijk ook telefonisch contacteren.

089/89 1000