Over Sandbox Services

Onze kijk op websites

Sandbox Services is een jong internet bedrijf opgericht met de visie om bezoekers van onze klanten, maar ook onze klanten zelf de beste ervaring mee te geven op het web. Web ondersteuning beiden met volledige controle voor de klanten wordt snel in dank afgenomen.

De evolutie op het internet

In een sector waar alles aan een hoog tempo verschuift is het voor velen niet makkelijk om bij te blijven. Na jarenlang mee te draaien in webdesign heeft Sandbox Services vaste, stabiele werkwijzen ontwikkeld om steeds de beste beveiliging, ondersteuning en vernieuwing te kunnen brengen, voor al haar klanten.

Oplossingen bieden

Steeds vaker krijgen we bedrijfsleiders over de vloer die intussen ook al een stuk van de evolutie in webdesign hebben meegemaakt. Vaak met een lopend project waar nog pijnpunten bestaan. Sandbox Services biedt in zulke situaties haar goodwill, en skills als diensten aan.

We bieden in eerste instantie al een goede oplossing met een duidelijk verhaal te brengen. We willen dat onze klanten bewustere keuzes kunnen maken in online marketing en opbouw van hun websites, of dat nu in de vorm van advies of directere dienstverlening moet gebeuren. We beginnen met goede afspraken en leveren dan het mooiste resultaat!

Sandbox (software) - Wikipedia

Sandbox (software)

“Een sandbox (Engels voor “zandbak”) is een afgeschermde ruimte waarin computerprogramma‘s kunnen werken zonder andere processen te verstoren.

– Bron: Wikipedia

Online & offline marketing

Om uw bedrijf volledig te kunnen ondersteunen, voorzien we online en offline marketing. Vraag ons naar een analyse, of plan met ons een brainstormsessie om professioneel ondersteund te worden bij het bereiken van meer potentiële klanten.

Uw website, in onze cloud

Wij beheren onze eigen dedicated webservers om een hosting te bieden, gecombineerd met onze service, dat zorgt voor een vlottere werking. Wij zijn uw centrale contactpersoon voor elk probleem op uw website, e-mail of andere platformen waarop we u online assisteren.

Een website laten maken

Zoeken naar de juist partij om voor uw bedrijf een website te laten ontwikkelen is niet altijd even makkelijk. We willen u tonen hoe het in mekaar zit bij Sandbox Services. Wij bouwen uw website op naar de nieuwste standaarden en houden vervolgens de motor achter uw website draaiende met updates zodat uw bedrijfswebsite mee blijft met de tijd. Laat ons samen bekijken of onze manier van denken past bij uw firma!

Webdesign in Hasselt

Op een makkelijk bereikbare plaats
kan je ons bezoeken, net buiten de grote ring van Hasselt,
Via Media 4, 3500 Hasselt (TVL gebouw)

Maak een afspraak

Een ‘out of the box’ idee?

Klaar om jouw idee werkelijkheid te laten worden? Wij helpen je graag verder met het evalueren van je huidige website en het vernieuwen. Geef je e-mailadres op en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Sta je liever meteen in contact met ons?
Je kan ons natuurlijk altijd even telefonisch contacteren.

011/878 942