Dit doen wij voor jou

Webdesign, in een totaalpakket

Bij het aanvragen van een webdesign offerte om jouw website te laten ontwikkelen, is het belangrijk dat je de volledige inhoud van die offerte ook begrijpt. Vaak willen bedrijven bij het bouwen van een nieuwe website of webshop, ook andere vernieuwingen laten uitvoeren. Wil je bijvoorbeeld het imago van het bedrijf of de branding van het product opfrissen of gewoon compleet veranderen? Ook dat kan bij Sandbox Services.
Wij staan voor je klaar en bieden je een uitgebreid pakket aan om jouw firma marketing-gewijs een boost te geven.

Eén duidelijke offerte voor een responsive en vindbare website

CMS, HTML, Dropdowns, SSL, SEO,… Zegt jou dat allemaal niets?

Geen enkel probleem. Bij Sandbox Services zorgen we voor een vrijblijvende offerte in mensentaal. Zo kan jij -duidelijk geïnformeerd- een keuze maken. Wil je een volledig nieuwe website, slechts enkele aanpassingen of wil je een oude website laten vernieuwen? Dat kan allemaal bij Sandbox Services. De offerte ontvang je al binnen enkele dagen na een kennismakingsgesprek.

Word overal gevonden en bereik zo meer klanten

Een website ontworpen en gebouwd door Sandbox Services, is een webproject dat verzorgd wordt tot in de puntjes. Wij zien erop toe dat jouw website werkelijk alles bezit: het perfecte design, een duidelijke boodschap  en de juiste technische tools.

Wij zorgen voor maximum gebruiksgemak. Niet alleen op computers en laptops, maar ook op smartphones en tablets. Sandbox Services hecht veel belang aan de optimalisatie van jouw website voor zoekmachines (SEO). Ook zorgen wij samen met jou voor de correcte inhoud van je webpagina’s.

Lees op deze pagina meer over al onze diensten.

Een veilige website voor jou & jouw klanten

Het is erg belangrijk dat zowel jij en je klanten zich veilig voelen op jullie website. Niemand geeft graag zijn/haar gegevens weg op het internet, tenzij je zeker weet dat die gegevens veilig zijn. Bij Sandbox Services bouwen we websites en webshops die technisch sterk in elkaar zitten. We zorgen ervoor dat uw website beveiligd wordt, zodat persoonlijke gegevens niet in de handen vallen van foute personen. We zorgen dat al onze systemen steeds up-to-date zijn, ook op het niveau van onze klanten, zo blijven wij en onze klanten voorlopers.

Service & ondersteuning

Nadat we jouw website of webshop hebben opgebouwd, stopt het verhaal natuurlijk niet. Voor een goede dienstverlening kan je rekenen op Sandbox Services. We blijven in contact met elkaar om jouw website te onderhouden en te updaten. Maak zelf ongelimiteerd pagina’s aan, of bereik meer klanten door te bloggen of nieuwsbrieven te versturen,… Bij elke stap om je website en dus ook je bedrijf te laten groeien, kan je rekenen op onze assistentie.