Website laten maken

Een nieuwe website laten maken

Ben je op zoek naar de juiste webdesigner? Ervaar een klantvriendelijke service waarop je kan bouwen! We willen alvast enkele belangrijke topics belichten om je een idee te geven over onze werkwijze.

Lay-out jouw website

Bij Sandbox Services streven we naar de beste user experience (gebruiksvriendelijkheid) voor je bezoekers. We bouwen samen met jou een website waar jouw huisstijl in het design wordt geïntegreerd. We gaan voor een lay-out volledig op maat én naar uw specifieke wensen. Alleen zo springt jouw website in het oog.

Wens je veel inspraak in de lay-out? Heb jij concrete voorbeelden en ideeën? Breng ze zeker mee, en we bekijken ze samen. Sandbox Services werkt voor jou een structuur uit die makkelijk te begrijpen is voor elke bezoeker en bovendien ook nog eens bij de visie van jouw bedrijf past.

Meten is weten: volg de statistieken van jouw website op

Jouw webshop of website doen groeien, begint bij het kennen van je positie. Sandbox Services voorziet haar klanten van alle statistieken die je daarvoor nodig hebt. We kunnen na enkele gesprekken jouw bedrijf een uitgestippeld groeiplan bezorgen. Jouw bedrijf kan rekenen op ons advies!

Responsive & compatibel met alle apparaten

Elke website die we maken, wordt voor het lanceren nagekeken en afgewerkt om perfect responsive te zijn. Een website die responsive is, past zich aan elk apparaat aan zodat de afmetingen zowel op een smartphone, als tablet of smart TV perfect in verhouding blijven. Zo blijft jouw websites compatibel met alle apparaten met een moderne browser.

Bovendien scoor je hoger in de zoekmachines als jouw website responsive is!

Pas makkelijk zelf je website aan

Alle websites die door Sandbox Services gebouwd zijn, worden zo gemaakt dat jij je website zelf kan aanpassen. We bieden onze klanten zoveel mogelijk flexibiliteit zonder de gebruiksvriendelijkheid te belemmeren. Tijdens een demo leggen wij jou uit hoe je zelf een website kan aanpassen. We vinden het namelijk belangrijk dat jij zonder kopzorgen je website kan blijven uitbreiden. Regelmatig content publiceren is dan ook de beste manier om op natuurlijke wijzen te stijgen in de zoekresultaten!!

Rust je website uit met een online shop

Je kan jouw website meteen voorzien van een webshop, maar dat kan gerust ook op een later tijdstip. Ook de webshop wordt door Sandbox Services op maat gebouwd, zodat ze perfect aansluit bij jouw bedrijf en de werkwijze van je organisatie. We overleggen met jou, stemmen alles op elkaar af en zorgen dan voor koppelingen en automatisatie. Dan hoef jij je verder niets aan te trekken van de technische kanten van de webshop. Deze investering brengt vaak een directe return met zich mee.

Een ‘out of the box’ idee?

Klaar om jouw idee werkelijkheid te laten worden? Wij helpen je graag verder met het testen, evalueren en bijsturen. Geef je e-mailadres op en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!