Digital signage

Adverteren en communiceren

Breng je boodschap over met grote schermen, een trend die al lang bestaat maar vaker en vaker voorkomt. In deze tijd kan je al snel meer de aandacht van je doelgroep trekken door een sterk design op de juiste hardware te projecteren. Sandbox Services voorziet u van alles was je nodig hebt.

Bestaande installaties besturen

Heb je schermen laten installeren door een andere leverancier, maar ben je op zoek naar verbetering in het aansturen van deze schermen? Wil je graag inhoud laten ontwikkelen op maat? Voor deze projecten staat we klaar. Met een plug&play HDMI stick neem je je eigen installatie over, low-cost en in no-time!

Beheer al uw schermen

Sandbox Services voorziet Digital Signage software waarmee je prijslijsten kan weergeven, je etalage kan uitbreiden en nog veel meer. Door de integratie in het dashboard waarmee uw misschien uw website al bewerkte kan je dezelfde inhoud en assets van je website weergeven op je schermen. Een zeer leuke manier om je huisstijl overal te laten terugkomen en een professionele uitstraling te behouden bij het bereiken van je doelen.

Kwaliteit zorgt dat het werkt

De kijkhoek, de grootte en helderheid van het scherm. De leesbaarheid van de inhoud. Allemaal afhankelijk van de locatie van je schermen. Met de juiste hardware zal je ongetwijfeld je doel bereiken. Sandbox Services is hier een onafhankelijke, ondersteunende partij voor u.

Een ‘out of the box’ idee?

Klaar om jouw idee werkelijkheid te laten worden? Wij helpen je graag verder met het testen, evalueren en bijsturen. Geef je e-mailadres op en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!