Onmisbare ondersteuning voor uw bedrijf en website

Support en advies bij het up-to-date houden van uw website

Elke website of webshop die we bouwen wordt aangeboden met CMS (Content Management System). Zo kan u alles zelf beheren.Bekijk uw statistieken in Google Analytics en analyseer. Voeg ongelimiteerd pagina’s, producten en andere onderdelen toe aan uw website zodat u de inhoud kan bieden waar uw bezoekers naar op zoek zijn. Deze bewezen strategie zorgt voor een nog betere zichtbaarheid binnen Google. Sandbox Services biedt u graag de nodige tips en diensten aan om te kunnen blijven groeien!

Uw website is in goede handen

Wij kunnen uw website of webshop ombouwen in onze steeds up-to-date systemen. Lees er meer over op onze diensten pagina of contacteer ons vrijblijvend voor een analyse.

Online support

Heeft u ons nodig? Eén van de makkelijkste manieren voor onze klanten om ons te contacteren is via het contactformulier of per mail. Laat gerust uw gegevens achter en wij contacteren u voor een eerste kennismaking.

Simpele werkwijze voor websites, webshops en maatwerk

Om u als klant de allerbeste support te bieden, stellen we bij de start van je project de beste manier van samenwerken voor. Dat kan zo uitgebreid als je wil, tot 24/7 live support voor waar nodig is.

Onze bedoeling buiten het creëren en onderhouden van uw online
imago is het bieden van controle en comfort voor uw bedrijf op het internet.

Wij kunnen u ook ondersteunen met uw website of webshop

Wij bouwen vaker projecten over naar onze systemen om klanten te voorzien van een compleet afgewerkte webshop of website waarmee u continu groeien kan. Onze werkwijze in het bouwen van websites zorgt voor een solide fundering voor uw nieuwe of bestaande website.

Sta je liever meteen in contact met ons?
Je kan ons natuurlijk ook telefonisch contacteren.

089/89 1000