Uw website of webshop laten vernieuwen

Wij vernieuwen jouw oude website

Laat je website vernieuwen, en waarom ook niet meteen de manier waarop online te werk gaat? Vernieuwing is verfrissend. Heb jij nieuwe inhoud? Wil je de lay-out verbeteren? Wil je de website uitbreiden met nieuwe functies? Sandbox Services kijkt je huidige situatie na om vervolgens te verbeteren waar nodig. We leren uit een analyse van je oude website waar je nog kan groeien, zonder volledig opnieuw te moeten beginnen.

Breid je content uit

Wanneer je website vernieuwd wordt, kan je de bestaande content gebruiken en bijsturen zodat helemaal up-to-date is. Je kan vervolgens blijven uitbreiden met nieuwe content in het CMS-systeem waarin je vernieuwde website wordt opgebouwd.

De nieuwe funderingen van je website: hosting, een optimale code en een support-plan op maat, zullen er voor zorgen dat jouw content nog meer klanten bereikt op het web. Zo zal jouw geïnvesteerde tijd in de website een hogere return met zich meegeven.

Een nieuwe oplossing voor je e-mailadressen?

Als klant kan je zelf bepalen waar je jouw domeinnaam en e-mailadressen laat beheren. Sandbox Services biedt e-maildiensten van Google. Met Google G Suite voorzien we professionele Google Accounts voor je bedrijf waar je gebruik kan maken van (gedeelde) agenda’s, e-mail support, Google Drive, en andere apps van Google. Jij kan op onze support rekenen bij het gebruik en de installatie van deze diensten.

404 Errors

Een 404-error komt voor wanneer een link bezocht wordt, maar deze niet verwijst naar een bestaande pagina. Omdat 404-errors een indicatie van kwaliteit zijn voor zowel je bezoekers, als voor zoekmachines, houden we bij Sandbox Services zeker rekening met bestaande URL’s tijdens het vernieuwen van je website. Dat doen we door middel van landingspagina’s, of door de bestaande links op de correcte manier door te verwijzen naar de relevante pagina’s.

Een ‘out of the box’ idee?

Klaar om jouw idee werkelijkheid te laten worden? Wij helpen je graag verder met het testen, evalueren en bijsturen. Geef je e-mailadres op en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!