Website laten maken

Een nieuwe website laten maken

Ben je op zoek naar de juiste webdesigner? Ervaar een klantvriendelijke service waar je op kan bouwen! We willen alvast wat over enkele belangrijke topics toelichten en willen u onze werkwijze tonen.

De layout van uw website

Strevend naar de beste user experience (gebruiksvriendelijkheid) voor uw bezoekers en een design dat uw huisstijl hanteert en u laat uitspringen in uw marktsegment bouwen we uw website op met een layout op maat van uw wensen. Wenst u veel inspraak te hebben, of werken we met concrete voorbeelden? Laat ons uw online presentatie behandelen op de manier die u comfortabel vindt! Sandbox Services werkt voor u een structuur uit die begrijpbaar is voor uw bezoeker en bij uw visie over uw bedrijf past.

Meten is weten: volg de statistieken van uw website op

Uw webshop of website doen groeien begint bij het kennen van je positie. Sandbox Services voorziet haar klanten van deze statistieken, bij het inloggen en bewerken van uw website, maar ook uitgebreider. Deze bedrijven rekenen op advies en bereiken vaak een zorgvuldig uitgestippeld groeiplan na enkele gesprekken met ons en bij ons op kantoor in Hasselt.

Responsive, compatibel met alle apparaten

Elke website die we maken wordt voor het lanceren nagekeken en afgewekt om perfect responsive te zijn. Een website die responsive is past zich aan aan elk apparaat door middel van de breedte van het scherm van het apparaat. Door zo te werken zijn de websites compatibel met alle apparaten met een moderne browser. Smartphones, tablets, smart-TV’s en veel meer.

Een responsive website is één van de vele factoren die niet mag ontbreken om hoog te scoren in zoekmachines.

Zelf makkelijk uw website aanpassen

Alle websites gebouwd door Sandbox Services zijn aanpasbaar in die zie dat de klant zo veel mogelijk flexibiliteit heeft zonder de gebruiksvriendelijkheid te belemmeren. U kan tijdens een demo komen bekijken hoe het aanpassen van uw website vlot kan gebeuren. Wij vinden het belangrijk dat de klanten die willen blijven uitbreiden dat zonder kopzorgen kunnen doen. Regelmatig content publiceren is de beste manier om op natuurlijke wijze te blijven stijgen in zoekresultaten!

Website met online shop

U kan uw website meteen of in de toekomst laten uitbreiden met een webshop. Zo’n webshop wordt op maat gebouwd zodat ze past bij de huidige werkwijze van uw organisatie. We stemmen alles goed op elkaar af en kunnen zorgen voor koppelingen en automatisatie.
Een investering die vaak een directe return on invest met zich meebrengt!

Een ‘out of the box’ idee?

Klaar om jouw idee werkelijkheid te laten worden? Wij helpen je graag verder met het testen, evalueren en bijsturen. Geef je e-mailadres op en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!