SEA: online adverteren

Krijg meer bezoekers op je website

Er zijn talloze manieren om het verkeer naar je website te bevorderen. Een van de meest doeltreffende opties, die snel resultaat breng,  is adverteren op zoekmachines.

Bepaal selectief je doelgroep

Bij Sandbox Services zetten we een campagne op voor jouw bedrijf, zodat we jouw specifieke doelgroep kunnen bepalen. We zorgen ervoor dat je adverteert in de juiste gebieden met de juiste zoekwoorden. We kijken na welke zoekwoorden voor het meeste conversie zorgen, en of je ook de gewenste conversie bereikt. Het onderhouden van die campagne, het finetunen en het terugkoppelen, doen wij voor jou. We bespreken samen of en hoe de campagne kan bijgestuurd worden.

Gebruik duidelijke advertenties en relevante zoekwoorden

Bij Sandbox Services streven we naar een zo hoog mogelijke plaats van jouw website in Google. Door de juiste zoekwoorden te combineren met de correcte advertenties, spreken we je klanten aan op de hoogst mogelijke positie voor jouw bied-strategie. Door deze positie te onderhouden, zal je de meest effectieve stijging in conversie bekomen.

Een ‘out of the box’ idee?

Klaar om jouw idee werkelijkheid te laten worden? Wij helpen je graag verder met het testen, evalueren en bijsturen. Geef je e-mailadres op en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!