Digital signage

Adverteren communiceren

Gezien worden is belangrijk. Breng bijvoorbeeld je boodschap over met grote schermen, een trend die al lang bestaat, en die steeds vaker voorkomt. Trek onmiddellijk de aandacht van je doelgroep door een sterk design op de juiste hardware te projecteren. Sandbox Services voorziet jou van alles wat je hiervoor nodig hebt.

Bestaande installaties besturen

Heb je schermen laten installeren door een andere leverancier, maar ben je op zoek naar verbetering in het aansturen van deze schermen? Wil je graag inhoud laten ontwikkelen op maat? Ook voor deze projecten staat we klaar. Met een plug & play HDMI-stick neem je je eigen installatie over, low-cost en in no-time!

Beheer al uw schermen

Sandbox Services voorziet Digital Signage-software waarmee je prijslijsten kan weergeven, je etalage kan uitbreiden en nog veel meer. Door de integratie in het dashboard (waarmee je misschien je website al bewerkte) kan je dezelfde inhoud en assets van je website weergeven op al je schermen. Dit is de ideale manier om je huisstijl overal te laten terugkomen en een professionele uitstraling te behouden bij het bereiken van al je doelen.

Kwaliteit is prioriteit

De kijkhoek, de grootte en helderheid van het scherm, de leesbaarheid van de inhoud,… Al deze dingen zijn afhankelijk van de locatie van je schermen. Met de juiste hardware zal je ongetwijfeld je doel bereiken. Sandbox Services is hier een onafhankelijke, ondersteunende partij voor jou.

Een ‘out of the box’ idee?

Klaar om jouw idee werkelijkheid te laten worden? Wij helpen je graag verder met het testen, evalueren en bijsturen. Geef je e-mailadres op en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!