SEO: hoog scoren in google

Search Engine Optimization

Ook zoekmachines willen hun gebruikers de best mogelijke ervaring bieden. Om dit te realiseren, worden websites bij het indexeren beoordeeld op vele factoren waaronder relevantie, leesbaarheid bij het indexeren en voor de gebruiker, snelheid, en veel meer.

Technisch optimaal voor zoekmachines

Een belangrijk punt om goed te scoren in zoekresultaten en meer klanten te bereiken. Sandbox Services levert websites die technisch nagekeken en geoptimaliseerd worden.

Zo wordt bij het lanceren nagekeken hoeveel bronnen er worden ingeladen, afbeeldingen worden gecompresseerd, scripts en stylesheets samengevoegd en verkleind. Het resultaat is een website die snel laadt, een betere vindbaarheid en ervaring voor de bezoeke, een rechtstreekse stijging in conversie.

Kwalitatieve content is onmisbaar

Als je goed wil teruggevonden worden moet uw doelgroep de inhoud terugvinden op uw website waarnaar gezocht werd. Zoekmachines belonen goede content. Gebruikers zullen meer tijd op uw website doorbrengen. Het aantal contactaanvragen dat zorgt voor groei, zal stijgen.

Beheren en ondersteund worden

Sandbox Services biedt, bij het ontwikkelen van een nieuwe website, en het overnemen van een bestaande website, de mogelijkheid om te starten met de juiste structuur, en eindeloos te kunnen blijven uitbreiden.

Een ‘out of the box’ idee?

Klaar om jouw idee werkelijkheid te laten worden? Wij helpen je graag verder met het testen, evalueren en bijsturen. Geef je e-mailadres op en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!