Professionele website

Pak uit met uw professionele website, die op maat wordt gebouwd

Een website met permanente ondersteuning en zonder limieten. Voor bedrijven die op zoek zijn naar de volgende stap in groeien, een uitgebreide online aanwezigheid zoals het hoort.

Responsive

Beheer Sliders, Prijslijsten, Social media buttons

Maak uw eigen formulieren

Beheer header, footer en menu’s van je website

Professionele webhosting met onderhoud, security, back-ups en permanentie.

Beheer uw eigen professioneel opgebouwde webpresentatie

Ongelimiteerd pagina’s toevoegen en beheren

Handige Pagebuilder voor gebruiksvriendelijkheid beheerder, voeg tekstblokken, afbeeldingen, tabs, icons toe. Embed youtube, vimeo, social media. In een structuur van rijen en kolommen die zich automatisch aanpast aan mobiele apparaten.

Optimaal op elk apparaat

Elke webshop wordt u aangeboden als schaalbare website. Die past zich aan op elk apparaat op basis van schermbreedte. Zo ondersteunen we niet alleen de nieuwste apparaten, maar ook de apparaten die in de toekomst worden gemaakt.

Ondersteuning en controle om het goed te doen

Inbegrepen in de prijs, bieden we u een service waarbij je op ons kan rekenen wanneer je aanpassingen wil doorvoeren aan je website. We bieden hulp via scherm op afstand en helpen je op weg wanneer je niet verder kan.
Uw website wordt gemonitord en bekeken, wanneer we u vooruit kunnen helpen met tips of updates van onze software wordt u op de hoogte gehouden

Uw website wordt onderhouden om snel te blijven inladen en technisch optimaal te draaien voor Google en andere zoekmachines.

SEO: zichtbaar op het web

Jaren ervaring en het gebruik van de juiste systemen zorgen ervoor dat we u bepaalde garanties kunnen geven in het scoren op het web. Deze analyse doen we alvorens we met het project beginnen. Dit geeft u een beeld van wat de toekomst zal brengen.

Snelle en betrouwbare hosting

We beheren al onze websites on onze eigen servers. We zijn voor u dus de partner die een totaalpakket biedt, dat bespaart u de kopzorgen van server management en zorgt voor 1 aanspreekpunt voor ondersteuning op het web.

We kunnen ook u ondersteunen op het web

Neem vrijblijvend contact op.
We helpen u graag verder met uw project.

Neem vrijblijvend contact op

0487 785 976

info@sandboxservices.be

Via Media 4, 3500 Hasselt

support@sbxs.be